IOGA NIDRA

Voleu participar en una sessió de ioga nidra diferent i efectiva? Potser ja coneixeu aquesta pràctica que consisteix en uns exercicis que porten a una relaxació profunda i, un cop en aquest estat, es fan unes visualitzacions que preparen la ment inconscient per estar alerta per quan es fa el que se’n diu “sankalpa”, la formulació mental d’un conflicte o problema que necessita solució. La resposta vindrà de dintre nostre, potser no en el mateix moment. El fet de portar aquesta inquietud a la ment en aquest estat de vigília proporciona les eines per trobar en nosaltres la millor manera d’abordar-la.

És una sessió molt completa, ja que comprèn, al començament, unes pràctiques respiratòries que calmen, després una relaxació física i mental completes, i finalment, amb la visualització i la formulació del “sankalpa”, comporta una relaxació emocional també molt profunda.

La sessió serà el 12 de juliol a les 8 del vespre. Compteu una hora. 

Jardín de Hara, c. Fraternitat, 25.

L’aportació és de 15 €.

Hi ha molt poques places. Reserveu la vostra aviat responent aquest correu: jardindehara@gmail.com

Imparte: Gloria Puig

Glòria Puig va aprendre la tècnica de ioga nidra l’any 1977 a la Bihar School of Yoga, a l’Índia, a l’ashram de swami Sivananda. Des de l’any 75, s’ha dedicat a buscar i ajudar els altres a trobar la veu interior, a través del ioga, la meditació i el ioga nidra. Per ella, la pràctica del ioga nidra és molt poderosa a un nivell molt diferent de la meditació o del ioga, perquè es basa en la imaginació i la visualització. Tenen en comú que totes tres pràctiques volen despertar aquesta veu interior que ens connecta amb nosaltres i amb la unitat amb tot.